Egyéni ArchiCAD oktatás

ArchiCAD oktatás, konzultáció, tréning egy, két vagy három ember részére. Ebből következően ez a legrugalmasabb oktatás, a tematika, a helyszín, az időpont és a haladási tempó is a megrendelő igényeihez igazítható. Egyéni oktatás esetén sohasem kell idegenekkel megosztanunk a problémáinkat, és az oktató figyelme is kizárólag a miénk.

Az oktató minden szükséges eszközt biztosít: kiváló hardver feltételek, HD monitor, projektor, a legfrissebb ArchiCAD verziók, nyomtatott és elektronikus segédanyagok.

Online tanfolyam

A távoktatás 15 kontakt órából áll, amelyet online formában, képernyőmegosztással szoktunk lebonyolítani. A tanfolyam része még egy oktatóvideó-csomag, és a gyakorló feladatok gyűjteménye. A távoktatási forma előnyei nyilvánvalóak: nem kell utazni és nem kell tartani a koronavírustól sem. Az online oktatás ára is kedvezőbb a személyes jelenléttel járó oktatáshoz képest.

Példák árakra

Személyre szabott oktatás három személy részére, 3*5=15 óra, mindösszesen bruttó 50.000 forint/fő. Egy személy részére mindösszesen bruttó 120.000 forint. A tanfolyam során a hallgató gyakorlatilag egy új szakmát sajátíthat el. Az ár tartalmazza az oktatást; a helyszín, a számítógép és az összes szoftver biztosítását; nyomtatott és elektronikus segédanyagokat; általam készített oktatóvideókat; valamint telefonos és elektronikus supportot. A számlán szereplő tevékenység (SZJ 80-42: Felnőttoktatás) bármilyen vállalkozásban költségként elszámolható.

Felár: vidéki tanfolyamok esetén útiköltség, ha az oktatónak kell a megrendelőhöz utaznia. Budapest belső kerületeiben, az oktató Budapest, II. kerület, Petrezselyem utcai (Széll Kálmán térhez közeli) irodájában, valamint értelemszerűen online oktatás esetén ilyennel nem kell számolni.

Ajánlat diákoknak

• Felkészítés vizsgára/zárthelyi dolgozatra
• Segítség beadandó feladatok/diplomamunka/referenciamunka elkészítésében
• Kedvezményes árak, ingyenes szoftver diákverziók